Serwisy we Wrocławiu które najlepsze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • duzers
    Classic
    • 2013
    • 15

Zmiany, zmiany.

Rok czasu upłynął od ostatniej wymiany płynów eksploatacyjnych. Dzisiaj został wymieniony olej na Castrol Edge Turbo Diesel 5w40 oraz filtr oleju i powietrza na Filtrona.

Przebieg 213k km :shock:

Dodatkowo moja radość urosła po wymyciu wnętrza APC i wysmarowaniu go dressingiem. Efekt jest piorunujący Wygląda pięknie!!!

Wielkie podziękowania dla kolegi diablo228 za profesjonalne podejście i dobór właściwych kosmetyków nie obciążających od razu portfela. Polecam zakupy u w/w kolegi

Oto mój zestaw do pielęgnacji auta. Nie od razu Rzym zbudowano, jednak uważam, że jak na początku coś tym powinienem zdziałać. Glinka już czeka w gotowości od pół roku

ALH automat CHIP by Tune-up 130KM 268Nm
  • mil
    Drive
    • 2011
    • 50

Jakie możecie polecić serwisy we Wrocławiu?

Które są dobre i mają normalne ceny, bo wiadomo że tanio nie zawsze znaczy dobrze.

Mi się kończy gwarancja 2 letnia w połowie grudnia 2013 i nie widzę sensu płacić im ponad 1000 zł. Mam przebieg 27 tys. tylko.

Napiszcie proszę dobre serwisy mechaniki, klimatyzacji oraz instalacji gazowych.

Ja mogę polecić Abart, robiłem u nich ustawanie oprogramowania gazu, po słynnej aktualizacji która sprawiało że jednocześnie spalało auto gaz i benzynę.

Serwis autogaz:
    Abart
    Adres: Krzemieniecka 5, 54-613 Wrocław

Telefony
    tel. 71 342 32 52
    tel. 71 357 48 01
    bramka PLUS GSM 693 372 140
    tel. magazyn 71 374 40 41
    faks 71 357 48 02

[email protected]

WWW:
    Home. Witamy na stronach zajmujących się tematyką instalacji gazowych. Proponujemy Brc Sequent, Landi Renzo, Prins Vsi, Agis

Komentarz

• xisqo
      Drive
      • 2013
      • 54

Podbijam i też z chęcią się dowiem gdzie serwisujecie swoje samochody we Wrocławiu...
      Od niedawna jestem posiadaczem RSki II FL i szukam sprawdzonego człowieka - dobrego mechanika, który ją "poprowadzi" przez najbliższe lata.

Ktoś może kogoś polecić ?
      103KM --> 143KM ---> 170KM

O II FL RS http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74933

Komentarz

Pracuję...